Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Descriere generala: Cu o ambianta exclusivista, Arena Regia Hotel & Spa este locatia ideala pentru o vacanta la mare, un sejur de rasfat la spa, o calatorie de afaceri sau un eveniment special.


Localizare : Hotelul Arena Regia 5 stele beneficiaza de o pozitie exceptionala in nordul statiunii Mamaia .


Dotari generale:


Hotelul dispune de 53 de camere duble matrimoniale, 10 camere duble twin si 8 apartamente, doua restaurante , loc de joaca pentru copii, doua sali pentru conferinte si evenimente corporate, internet , parcare, centru medical.


Arena Restaurant & Bar


Romeo & Juliet Restaurant


Arena Regia Hotel & Spa beneficiaza de o luxoasa piscina interioara inspirata de stilul Romei Antice, precum si de un infinity pool exterior si un bazin pentru copii. De asemenea Imperia Spa este o oaza de liniste unde puteti evada pentru cateva ceasuri din stresul cotidian pentru a va rasfata cu tratamente luxoase intr-o locatie de vis.


Dotari camere:


Toate camerele si apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, mobila executata la comanda, parchet din lemn masiv, lenjerie de lux, bai placate cu piatra naturala, televizoare LCD si televiziune satelit, logii (camere) si balcoane (apartamente).


Servicii de masa:Arena Regia Hotel & Spa beneficiaza de doua restaurante somptuoase unde oaspetii nostri pot savura o bucatarie de lux intr-o atmosfera unica si eleganta.


Alegeti intre eleganta clasica al Arena Restaurant & Bar si maiestuosul stil italian al Romeo & Juliet Restaurant.

Mic dejun, pranz sau cina sunt servite in sistem set meniu sau bufet( la un minim de 20 de persoane). Varietatea meniurilor va fi alternata pe tot parcursul unui sejur.


Servicii incluse in tarif : sezlong pe plaja(in limita locurilor disponibile), internet, parcare(in limita locurilor disponibile), acces la Infinity Pool si acces gratuit la Aqua Area(piscina interioara, saune, sala de fitness)


Facilitati copii :

- Copiii intre 0-3 ani beneficiaz de gratuitate la cazare si masa- in functie de disponibilitate si in urma unei rezervari se acorda baby-coat ;


- Copiii intre 3-12 ani achita: 25 Eur /noapte /camera –cazare cu MD in perioada 01.12.06 si 01.09-31.12.2014; 40 Eur /noapte /camera –cazare cu MD +D in perioada 13.06-31.08.2014


La cerere se poate acorda pat suplimentar.


In perioada 13.06-31.08 copiii se pot caza doar in regim MD+D.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie