Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BICAZ PIRATES RESORT


Descriere

Situat in Mamaia, detine o pozitie privilegiata intr-o zona deosebita fiind la doar 5 metri de plaja.
Camerele sunt dotate cu bai cu dus, TV LCD, televiziune prin cablu si satelit, telefon international, mocheta, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, uscator de par, balcon cu mese si scaune din plastic.
Camerele duble sunt spatioase si permit amplasarea unui pat suplimentar pentru micii pirati.
Apartamentele sunt compuse din living cu canapea extensibila si dormitor matrimonial cu acelasi stil ca si camerele duble. In plus, au fotolii din piele si canapea extensibila in living.
Conexiunea Wi-Fi este gratuita in toata proprietatea.
Oaspetii pot folosi locul de joaca pentru copii, facilitatile de distractie si divertisment.

INFORMATIE FOARTE IMPORTANTA PRIVIND PLAJA!
Potrivit Notificarii cu Nr.5795 din 05 Aprilie 2021 primita de la Administratia Nationala Apele Romane - Dobrogea Litoral, plaja din statiunea Mamaia va fi data in folosinta hotelierilor cu foarte mare intarziere, abia ulterior datei de 01 Iulie 2021. In consecinta, pentru ca nu putem incalca reglementarile autoritatilor, pana la inceputul lunii Iulie plaja hotelului NU va fi amenajata cu sezlonguri si umbrele, amenajarea facandu-se de indata dupa predarea de catre Apele Romane a suprafetei de plaja inchiriatede hotel. Pana la acel moment oricine poate folosi individual plaja publica,insa numai cu solutii de sedere personale (patura, rogojina). Va atentionam ca pe plaja inca mai pot trece utilaje iar la accesul in apa trebuie sa dati dovada de maxima precautie, la foarte mica distanta de la mal adancimea apei putand sa fie semnificativa. Va rugam deasemnea sa luati nota si de prevederile Normelor privind regulile care trebuie respectate pentru operarea plajelor turistice si publicate in Monitorul Oficial 560/31.05.2021

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.