Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Informatii hotel:
l Complex hotelier Bicaz Pirates Resort Mamaia *** este un hotel tematic unic, in spiritul aventurii, ideal pentru famillile cu copii.
l Hotelul este situat in nordul staCaiunii Mamaia, pe plaja, lang hotelul Vega, intr-o zona cu verdeaCaa, cu plaja larga , cu nisip fin Cai intrare lina in mare, la 5 m de plaja.
l Bicaz Pirates Resort dispune de 158 camere duble Cai 8 apartamente, restaurant, terasa cu vedere la mare, bar, parcare( in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii, spectacole Cai divertisment,sala de conferinte, internet wifi gratuit in tot complexul.
l Camerele sunt dotate cu aer condiCaionat, Tv LCD- cablu si satelit, telefon international, mocheta, minibar, uscator de pr, balcon cu mese Cai scaune din plastic. Camerele duble sunt spaCaioase Cai permit amplasarea unui pat suplimentar. Apartamentele sunt compuse din living cu canapea extensibila Cai dormitor matrimonial cu acelasi stil ca Cai camerele duble. In plus au fotolii din piele Cai canapea extensibila in living.
l Serviciile de masa se acorda in restaurantul Pirates Island. Masa poate fi servita in sistem bonuri valorice sau card . Mic dejun inclus in tarif.
l Optional, supliment demipensiune : 55 lei / persoana / zi si supliment pensiune completa= 110 lei/persoana/zi.
l Facilitati pentru copii: Copiii cu varsta intre 0-7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun , fara a se asigura pat suplimentar (pat pliant).Daca se solicita un pat pliant, se achita 25% din tariful de cazare/camera/zi; Copiii cu varsta intre 7-12 ani neimpliniti: fiecare copil va achita 25 % din tariful de cazare/camera/zi (se asigura un singur pat pliant) si 50% din valoarea unei mic dejun; Copiii cu varsta peste 12 ani ; fiecare copil va achita 50% din tariful de cazare/camera/zi (se asigura un singur pat pliant) si 100% mic dejun;

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie