Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CENTRAL

   Hotel Central, Staiunea Mamaia, Cod 900001, Jud Constana, Mamaia Vezi locatia pe harta


Descriere

Forma, marimea si culoarea fiecarui element (parterul si etajul 2 – rosu, etajul 1 – alb, etajul 3 – verde), de la piesele de mobilier, amenajarile interioare, dotarile tehnico-sanitare pana la obiectele decorative, au fost astfel alese incat sa ofere turistilor sentimentul de relaxare si odihna.

Descriere camere:
Număr total camere: 122
Duble: 119
Apartamente: 3 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor.
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, telefon cu acces international, pardoseala din gresie cu covorase.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurantul dispune de scaune pentru copii, parcare proprie, loc de joaca pentru copii -amenajat langa terasa restaurantului, salon de infrumusetare si relaxare, bar, terasa cu vedere spre mare, lift, terasa-restaurant.

Se accepta animale de companie pentru care se achita suplimentar- 53.68 Lei/ zi/ animal.

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber - Fiesta del Mar: descoperita, situata in fata hotelului, catre mare, apa dulce, adancime – treptat de la 1m la 2m; dusuri , accesul si accesorii de plaja (sezlong, umbrela) gratuite, in limita disponibilitatilor, pentru turistii hotelului; program de functionare – 08.00-18.00;
SERVICII

- Alte servicii suplimentare oferite turistilor:
- fara plata: informatii privind prestarea unor servicii, mijloace de transport, spectacole, starea vremii, trezirea clientilor la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare in seif, transmiterea de mesaje, predarea si expedierea corespondentei clientilor, expedierea prin “retur” la domiciliu a scrisorilor sosite dupa plecarea clientilor, acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accidente, comenzi pentru taximetre, oferirea de material de propaganda si informare turistica, ; rezervari de locuri in alte unitati de alimentatie publica.
– cu plata : convorbiri telefonice si fax, minibar, inchiriere sala de conferinte, multiplicari de documente, organizare de banchete, receptii, mese oficiale.

Suplimentul pentru Vedere la Mare se va achita la receptie in functie de disponibilitate la momentul cazarii.
Tarife supliment vedere mare:
04.05-06.07.2022 & 01.09-30.09.2022 = 15.00 Lei/ camera/ noapte
07.07-31.08.2022 = 20.00 Lei/ camera/ noapte

REGULI HOTEL CENTRAL
- Cazarea se va face incepand cu ora 18 a zilei de început a sejurului, iar eliberarea camerei se va face până la ora 12 a zilei de plecare din hotel. Prelungirea şederii dupa ora 12 se va face doar cu acordul hotelului şi se va percepe o taxa suplimentară, afişată la recepţie.
- În momentul cazării, turiştii preiau inventarul afişat în camere şi pot reclama în decurs de maxim o oră, nereguli privind integritatea acestuia. După aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri.
- Este interzisă folosirea de aparatură pentru gătit sau încălzit în camerele de hotel.
- Este interzisă deţinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice în camerele de hotel.
- Vizitatorii care urcă în cameră trebuie să se înregistreze la recepţia hotelului în baza documentului de identitate.
- Toate persoanele care ocupă camera de hotel trebuie înregistrate la recepţie.
- Pentru a beneficia de gratuitaţile sau reducerile pentru copii, se va prezenta la recepţie copie după certificatul de naştere.
- Este interzisă tulburarea liniştii în hotel.
- Este interzis turiştilor să intre în restaurant cu alimente sau băuturi achizitionate din altă locaţie.
- Este interzis turiştilor părasirea restaurantului cu alimente perisabile servite la micul dejun sau deţinerea de alimente perisabile în camerele de hotel.
- Orice bun din dotarea hotelului, deteriorat de către client va fi achitat de către acesta, conform tarifelor practicate la recepţie.
În cazul nerespectarii prevederilor de mai sus, Hotel Central are dreptul de a sista prestarea serviciilor contractate de către client, făra a fi angajat la plata vreunei daune de orice natură ori returnarea contravalorii serviciilor neconsumate.

Locatie:
RO Hotelul este situat in centrul statiunii, la 50 m de plaja.
Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina în mare.

Servicii masa:
RO se acorda in Restaurantul Central, categoria I, mic dejun bufet suedez in perioada 18.06- 15.09 si continental in perioadele 03.05-17.06 si 16.09-30.09. Pranzul si cina se asigura in sistem fisa cont-card client.
Valoarea mesei cuprinsa in catalog:
Mic dejun= 45.00 Lei / zi / persoana;
Pranz= 60.00 Lei / zi / persoana;
Cina = 60.00 Lei / zi / persoana.

Servicii masa copii:
- copiii 0- 11.99 ani achita 50% din tariful de adult;
- copiii peste 12 ani achita 100% tarif de adult.

Facilitati copii:
RO (in camera cu 2 adulti):
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 5.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat.
- copiii cu varsta cuprinsa intre 6- 11.99 ani beneficiază de gratuitate la cazare si achita micul dejun integral, fara pat suplimentar asigurat.
- copiii cu varsta de peste 12 ani achita 75% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun, cu pat suplimentar asigurat;
Patul suplimentar reprezinta 75% din tariful de cazare cu mic dejun pentru un adult, indiferent de varsta copilului.
Se va prezenta la recepţie copie dupa certificatul de nastere.

Facilitati evenimente:
RO Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de maxim 50 de locuri, dimensiuni l= 5m, L=15m, intrarea in sala este pe mijloc cu aranjament in forma de T, dotata cu: aer conditionat, videoproiector, retroproiector, ecran de proiecţie, suport de flipchart.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Children playground
Private bathroom
Conference room
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Outdoor swimming pool
Bar
Minibar
Pets allowed
Beauty salon

Locatie