Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Hotel Flora 3* Mamaia


Amplasare Hotel -Hotelul este asezat in centrul statiunii, la 50 m. de plaja, relativ in apropierea parcului acvatic – Acqua Magic.


Facilitati Hotel -complet renovat

Dispune de 720 locuri, dispuse pe 9 nivele, restaurante, terasa, punct farmaceutic, asistenta medicala, un punct de vanzare a articolelor foto, parcare,stand de vanzare presa, birou de schimb valutar, spalatorie ecologica, minibar, piscina dotata cu sezlonguri, saltele, umbrele,masute cu scaune (taxa de intrare la piscina nu este inclusa in tarif, fiind afisata la intrare), parcare cu plata la receptia hotelului.

Facilitati Camere

Camerele sunt dotate cu TV -LCD cu televiziune prin cablu, telefon,minibaruri noi, aer conditionat, bai modernizate. Nu au balcon. Geamurile sunt din termopan, apa calda este asigurata non-stop prin centrala proprie.

Masa

Restaurantul “Flora”, cu o capacitate de 600 de locuri/serie, cu terasa in aer liber si vedere spre mare, servirea mesei se realizeaza prin sistemul SELF SERVICE, sunt expuse zilnic 7-10 feluri de mancare si Restaurantul „ Casa Flora” cu o capacitate de 80 de locuri/serie, servirea mesei se realizeaza a la carte pe baza listelor de meniu existente la dispozitia clientilor.

Se asigura mic dejun - bufet suedez(20 lei/zi/pers.daca se achizitioneaza prin agentie) , pranz + cina in sistem fisa cont. In perioada 16.07-20.08.1 obligatoriu minim 50 LEI/zi/pers pe fisa cont si nelimitat valoric. Fisa cont I = 15 LEI/zi/pers, fisa cont II = 50 LEI/zi/pers, fisa cont III = 70 LEI/zi/pers.

Mic dejun-bufet suedez, in valoare de 20 lei/ zi/ persoana.

Facilitati copii (in camera cu doi adulti
): copiii intre 0-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun , fara pat suplimentar; acestia achita 60 lei pentru pat suplimentar inclusiv mic dejun in perioada 01.07-20.08.2012 si in restul anului 50 lei pentru pat suplimentar inclusiv mic dejun.

Observatii

Turistii care doresc sa mearga la Aqua Magic si la Delfinariu,beneficiaza de o reducere de 20% fata de valoarea initiala a bileteului , obtinand un tichet de la receptia hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.