Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Intr-o atmosfera placuta, vesela si de relaxare, faci primii pasi in interiorul hotelului nostru. Bine ai venit la Savoy Hotel, unde serviciile special gandite pentru tine, ale pachetului All Inclusive iti vor oferi vacanta mult asteptata!

FACILITATI UNITATE
Restaurant, parcare proprie - (60 locuri)- gratuita , internet -wireless gratuit, 8 etaje, lift, lobby, terasa situata direct pe plaja, Dreamer Pool Piscina, bar plaja, bar Dom Plaja, Bar Terasa Restaurant, plaja privata, locu de joaca interior La Domnul Girafa, locuri de joaca, pentru copii, pe plaja cu jucarii gonflabile si tobogane. Piscina in aer liber: acces gratuit la piscina numai pentru clientii hotelului, sezlonguri si saltele la piscina in limita disponibilitatilor.

DESCRIERE CAMERE
Numar total camere: 138 - dintre care:
42 camere duble standard cu 2 paturi separate si vedere laterala la mare. Suprafata generoasa de aproximativ - 24 - 25 mp si balcoanele (de aproximativ 5mp) cu deschidere spre mare, de unde puteti admira rasaritul, fac din aceste camere alegerea ideala pentru un concediu romantic. Numarul maxim de persoane ce pot fi cazate intr-o camera dubla standard sunt - 2 adulti si 2 copii;
63 de camere duble cu pat matrimonial si vedere la mare. Suprafata generoasa de aproximativ - 24 - 25 mp si balcoanele (aproximativ 5 mp) cu deschidere spre mare, de unde puteti admira rasaritul, fac din aceste camere alegerea ideala pentru un concediu romantic. Numarul maxim de persoane ce pot fi cazate intr-o camera dubla cu vedere spre mare sunt - 2 adulti si 2 copii;
20 Duble Family ( 9 duble family cu vedere la mare si 11 duble family vedere la piscina) sunt impartite pe toate etajele hotelului si au vedere la mare frontala si laterala. Suprafata acestor spatii de cazare este mai mare decat a camerelor duble (minim 35 mp) si au in plus fata de acestea, o canapea extensibila. Numarul maxim de persoane care se pot caza intr-o astfel de camera, este de 3 adulti si 1 copil sau de 2 adulti si doi copii. Toate camerele duble family sunt dotate cu pat matrimonial, canapea extensibila, cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, tv led, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet wireless de mare viteza.
Apartamente: 8 - Apartamentele Junior sunt dispuse cate 1 apartament / fiecare etaj si au vedere la mare si piscina hotelului. Balcoanele se intind pe toata lungimea apartamentului cu iesiri din dormitor si living. Intrarea in aceste spatii de cazare se face prin living, iar intrarea in baie este din dormitor. Toate apartamentele junior sunt prevazute cu o chicineta, iar livingul cu canapea extensibila. Suprafata acestui tip de apartament este de 50 mp si poate gazdui un numar maxim de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii.

Toate camerele au balcon, priza pentru aparat de barbierit in baie si sunt prevazute cu sistem de acces in camera pe baza de cartele magnetice.

LOCALIZARE
Hotelul este situat in nordul statiunii, pe plaja. Plaja: privata, larga nisipoasa si intrare lina in mare.

POLITICI
Pe scurt, pentru ca lucrurile sa se desfasoare fara cusur si din grija pentru voi, mai jos am sintetizat cateva informatii despre felul in care va stam la dispozitie pe parcursul sejurului: Pe toata perioada sezonului (iunie, iulie, august) masa se va servi sub forma de bufet. Toate bauturile incluse se vor servi in regim self-service. Produsele alimentare si bauturile in sistemul All Inclusive se servesc exclusiv in locatiile: restaurant, terasa restaurant, piscina, Plaja, Dom Plaja si Dreamer Pool Bar. Produsele oferite la mic dejun, dejun si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului si pe terasa, pe parcursul desfasurarii mesei. Nu este permisa iesirea cu produse alimentare si bauturi din aceste locatii. Clientii care achizitioneaza All Inclusive vor primi la receptie, la check-in, bratari, pe care sunt obligati sa le poarte pe tot parcursul sejurului. Hotelul asigura cazarea tuturor oaspetilor incepand cu ora 18:00, astfel check-in-urile mai devreme de aceasta ora se efectueaza in functie de disponibilitatea din ziua respectiva. Check-out-ul se face cel tarziu la ora 12.00, in ziua plecarii (cand cardurile de acces in camera se dezactiveaza in mod automat). In ziua check-out-ului veti beneficia de pachetul All Inclusive doar pana la ora 12:00. Hotelul isi rezerva dreptul de a anula o rezervare, in urmatoarele conditii: daca rezervarea ar putea aduce prejudicii reputatiei hotelului; daca oaspetele are un istoric, datorat unor evenimente nedorite: servicii neachitate si restante, tulburarea linistii, producerea unor pagube, etc. daca oaspetele refuza sa se legitimeze in baza actului de identitate. Conform Codului de Conduita privind Prevenirea si Protejarea Copiilor de Exploatarea Sexuala in Turism, adultii insotiti de copii pana la 14 ani, vor prezenta certificatul de nastere al copilului sau pasaportul, precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie. Adultii insotiti de copii de peste 14 ani, vor prezenta cartea de identitate a copilului sau pasaportul, precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie.

Clauze informative:
Hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente pe care le va oferi turistilor in pachetul all inclusive.
Avand in vedere ca nu sunt conditii de pastrare in echipamente cu regim termic controlat, nu este permis accesul in hotel cu alimente sau bauturi din exterior.
Minibarul din camera, este inclus la achizitionarea pachetului de cazare cu All Inclusive, in limita unei alimentari pe zi si se va consuma doar in incinta hotelului
Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera pe piscina sau pe plaja. La check-in turistii vor primi pe langa cardurile pentru accesul in camera si cardurile pentru prosoape. Prosoapele vor putea fi gasite in zona piscinei hotelului si vor putea fi folosite atat la piscina cat si la plaja. La check-out turistii au obligatia de a preda aceste carduri impreuna cu cardurile pentru accesul in camera. La check-in se va solicita o garantie pentru utilizarea prosoapelor in valoare de 100 lei pentru fiecare prosop, suma care se va preautoriza pe un card de credit/debit valabil. Tranzactia va fi efectuata doar cu card prezent si cu introducerea pinului. In cazul in care nu detineti un card garantia se poate achita numerar.Garantia se va elibera dupa check-out. Refuzul depunerii garantiei numerar sau a preautorizarii cardului duce automat la neacordarea cardurilor de prosoape.
Parcarea autovehiculelor clientilor hotelului este pusa la dispozitie in parcarea din fata hotelului in limita locurilor disponibile. Hotelul nu percepe taxa de parcare. In ziua check-out-ului parcarea se va elibera la ora 12:00.
Activitatea teraselor si restaurantelor din vecinatate nu se afla sub administrarea hotelului, fiind activitati private independente. Respectarea de catre aceste terase a normelor si regulilor de exploatare stabilite pentru perioada estivala este la unica decizie a administratorilor acestor localuri, hotelul neputand fi raspunzator de abaterile acestora, depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita convenite. Administratia hotelului face toate eforturile sa impuna regulile generale.

SERVICII MASA

ALL INCLUSIVE 2024
In prima zi de concediu, vei fi rasfatat cu un pranz dintre cele mai gustoase. Dimineata, iti incantam simturile cu cele mai proaspete si diversificate preparate pentru un plus de energie si un start perfect. Dupa-amiaza, continuam rasfatul culinar cu un pranz delicios pentru toate gusturile. La caderea serii, te poftim din nou la masa pentru a savura o cina usoara si sanatoasa. Toate cele 3 mese sunt insotite de bauturi rafinate si sucuri revigorante (disponibile in toate barurile din hotel), ce pot fi servite atat in restaurant, cat si pe terasa. In ultima zi de vacanta, ne luam la revedere si te poftim la mic dejun savuros pentru a-ti ramane in minte momentele de rasfat culinar de la mare. De asemenea, pe parcursul zilelor petrecute in resortul nostru, poti participa impreuna cu ai tai (mici si mari ), la:
Spectacole si animatie pentru pentru copii
Spectacole pentru adulti
Este de notat ca ne-am gandit si la momentele adultilor si am construit cel mai complex si gustos pachet de bauturi, care va fi la dispozitia ta, peste tot in resort.
Pachet bauturi All Inclusive oferit pana la ora 22:00 la oricare dintre barurile all inclusive, din locatie (Dreamer Bar Piscina, Bar Plaja si Bar Terasa Restaurant): Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, Nesquick, ceai, racoritoare carbonatate din gama Pepsi - Pepsi, Pepsi Twist, Mirinda, SevenUP, racoritoare necarbonatate din gama Pepsi - Prigat de portocale/ capsuni si banane/ mar verde/ visine, Limonada, longdrink-uri, bere draft si vin alb/rosu servit la draft*.
Johnnie Walker Red Label
Gin Gordons
J B Rare
Gin Gordons Pink
Bushmills Original
Rom Captain Morgan Spice Gold
Schwartzhog Digestif Liqueur
Cinzano Bianco, Rosso Dry
Smirnoff Red
Bailleys Crema de Whisky
Smirnoff Flavours (Vanilla, Citrus, Apple, Raspberry)
Sky Vodka
Tequila Jose Cuervo Especial Silver
Cocktail-uri alcoolice: Passion Tequilla, Mango Gin Cooler, Russian Lemonade, JB Summer Lemon, Captain Savoy, Gin Tonic, Aperol Spritz, Pink Spritz, Campari Tonic. *Acest pachet de bauturi este disponibil pe parcursul tuturor meselor, precum si in toate barurile hotelului prezentate mai jos, cu exceptia vinului alb/rosu servit la draft, care nu se regaseste la barul de pe plaja si piscina.

Inghetata pentru toate gusturile la Dreamer Bar Piscina si la Bar Plaja
Acces pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a sezlongului de plaja pentru toti membrii familiei, atat adulti cat si copii
Acces la piscinele hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii. Nu se pot face rezervari pentru sezlong.
Acces La Domnul Girafa Academia de joaca, spatiu amenajat in interiorul hotelului. Incepand cu 01 iunie si pana la 07 septembrie, cei mici vor beneficia intre orele 10:00 - 19:00, de jocuri si jucarii pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 8 ani, desene animate, concursuri interactive pentru toate varstele.
Acces la locurile de joaca pentru copii de la plaja cu jucarii gonflabile si tobogane.
Parcare auto gratuita in limita disponibilitatii.

Programul restaurantului, teraselor, barurilor, plajei si piscinei din locatie il poti vizualiza mai jos: Program Restaurantul Savoy:
Mic dejun, intre orele 07:00-10:00
Snack Light, intre orele 10:30-11:30
Dejun, intre orele 12:30-14:30
Snack, intre orele 17:00-18:00
Cina, intre orele 19:00-21:30.
Toate mesele sunt servite exclusiv in regim bufet suedez atat in restaurant (in functie de masurile dispuse de catre institutiile statului in contextul combaterii raspandirii COVID-19), cat si pe terasa acestuia.

Dreamer Bar Piscina: deschis intre 09:00 - 19:00
Bar Plaja: deschis intre 09:00 - 19:00
Bar Dom Plaja : deschis intre 20:00 - 00:00 (doar in regim a la carte - contracost)
Bar Terasa Restaurant: deschis in timpul meselor iar seara pana la ora 22:00

Pentru ca ne adresam in special mamelor cu copii, am adus un plus valoare clientilor nostri, incepand cu 2021. Deasemenea, suntem promotorii unei diete echilibrate si sanatoase, astfel ca, vei gasi si anul acesta preparate vegane si fara zahar in componenta bufetului nostru.

Alte facilitati incluse in Pachetul All Inclusive
1. Pachet Baby Extra inclus:
Carucioare pentru copii, la cerere.
Loc special amenajat cu incalzitoare pentru biberoane si sterilizatoare.
Sterilizator si incalzitor de biberoane, cadita si masuta de infasat, la cerere.
Loc de joaca pe plaja pentru bebelusi, cu umbrar, nisip fin cernut special, jucarii si jocuri doar pentru ei.
Locul va fi imprejmuit cu bancute pentru insotitori.
Bufet pentru copii in restaurant, disponibil in intervalul orar 7:00 - 21:30
Bufet pentru copiii mici (0 - 2 ani) si mixere, cu preparate special gatite pentru ei, gata sa fie mixate de catre mamici.
Bufet copii (2 - 10 ani). Bufet cu preparate sanatoase pentru copii mai mari, deserturi fara zahar - vegane.

FACILITATI COPII
Camera DUBLA STANDARD sau DUBLA CU VEDERE LA PISCINA/ MARE
Numarul maxim de copii admis in camerele duble este de 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 - 11 ani SAU 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12 - 15 ani.
Numarul maxim de paturi suplimentare care pot fi introduse in camerele duble STANDARD,, duble cu vedere la mare si piscina sau in duble cu vedere la mare este 1 (unul).

Camera DUBLA FAMILY sau APARTAMENTE
Numarul maxim de persoane admise in camerele duble family si apartamente este de 2 adulti + 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 - 159 ani SAU 3 adulti + 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0 - 15 ani.
Orice persoana peste 16 ani este considerata adult. Al 3-lea adult este acceptat doar in camerele duble family sau apartamente.
In camerele duble family si apartamente nu se poate introduce pat suplimentar pentru ca in acestea exista deja o canapea extensibila.









Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie