Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: parcare proprie, in limita locurilor disponibile (cu plata 10.00 Ron/ zi in intervalul 15.06 - 31.08, gratuita in restul perioadelor), pastrare obiecte de valoare.


Observaii
* La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.


Nu se accepta animale de companie.




DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, TV -LCD, minibar, baie cu dus, balcon -la etaj. Camerele duble superior au suprafata mai mare decat cele standard.


Numar total camere: 226
Duble: 210 - dintre care 130 camere duble superior (mari) si 80 camere duble standard (mici). In camerele duble superioare: paturi twin sau matrimoniale, se permite adaugarea unui pat suplimentar contra cost. In camera dubla standard nu se poate introduce pat suplimentar.
Apartamente: 6 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila (120 cm latime) si dormitor.
Garsoniere: 10 - compuse din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila (120 cm latime); intre living si dormitor este spatiu deschis. /



LOCALIZARE
Hotelul este situat in sudul statiunii, in apropiere de Hotel Perla, la 50 m de plaja.
Plaja: larga nisipoasa, cu intrare lina in mare.

POLITICI
Cazarea se va face incepand cu ora 18:00 a zilei de incepere a sejurului, iar camera se va elibera pana la ora 12:00 a zilei de plecare din hotel. Dupa ora 12:00 hotelul va incasa de la turist 50% din contravaloarea tarifului afisat la receptie pentru camera respectiva. Eliberarea camerei se va face obligatoriu pana la ora 18:00 a zilei de plecare.
Turistii preiau in momentul cazarii inventarul afisat in camera si pot reclama in decurs de maxim o ora nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri.
Este interzisa folosirea de aparatura de gatit sau de incalzit in camerele de hotel.
Este interzisa detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice in camerele de hotel.
Vizitatorii trebuie sa se inregistreze la recptia hotelului in baza documentului de identitate (pasaport, carte de identitate) si numai in intervalul orar 08:00-23:00.
Toate persoanele care ocupa camera de hotel trebuie inregistrate la receptie.
Reclamatiile clientilor trebuie comunicate in scris hotelului in cel mult 24 de ore de la producerea incidentului.
Este interzis accesul cu animale de companie.
Este interzisa cu desavarsire tulburarea linistii in hotel.


SERVICII MASA

Se acorda pe baza de bonuri valorice la restaurantul Autoservire Garofita, situat pe malul marii la 50 de m fata de Hotel Perla.





FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA MICA- capacitate maxima 2 adulti si 1 copil 0- 13 ani;
CAMERA DUBLA MARE- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 13 ani + 1 copil 14- 17 ani;
APARTAMENT (canapea living 120 cm latime)- capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 17 ani sau 3 adulti si 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0- 17.99 ani;
GARSONIERA (canapea 120 cm latime)- capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 17 ani sau 3 adulti si 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0- 17 ani.


Parintii au obligatia sa prezinte la receptia hotelului copie dupa certificatul de nastere al copilului, pentru a face dovada varstei acestuia.




FACILITATI EVENIMENTE
Sali de conferinta: 1.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie