Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant -renovat (400 locuri, aer conditionat), parcare proprie, gratuita in limita locurilor disponibile (50 locuri), bar de zi, terasa-restaurant, loc de joaca pentru copii in interior si in exterior.


Se accepta animale de companie, de talie mica, care poseda carnet de sanatate vizat la zi, pentru care se vor achita 60 Lei/ zi. Accesul animalelor de companie in bar si restaurant este interzis.


DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat- pentru camerele din corpul A si ventiloconvectoare la camerele din corpul B, TV, frigider - (racitor, fara bauturi), baie cu dus, balcon, telefon.Corpul B a fost renovat in anul 2022, iar corpul A se renoveaza in 2023.
Renovarea corpului B a constat in modernizarea bailor, schimbarea mochetei si a mobilierului.


Numar total camere: 148
Duble: 144 - in Corp A si Corp B. Suprafata camerelor din Corpul A nu permitea introducerea unui pat suplimentar.
Apartamente: 4 - Apartamentele sunt situate la parter, in corpul A; dispun de 2 camere, separate printr-o usa, baia este intr-una din camere, fiecare camera are pat matrimonial, minibar, aer conditionat si balcon.


LOCALIZARE
Hotelul este situat in nordul statiunii, la 50 m de mare.
Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare


SERVICII MASA
Se acorda in restaurant Siret, categoria I, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa cont (card valoric) a la carte.
La cazare, turistului i se inmaneaza cardul valoric de masa, care se poate folosi in bar sau la restaurant, turistul nefiind conditionat de un program de servire al meselor sau de consumarea unei sume zilnice.


FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 9 ani + 1 copil 10- 15 ani.
In camera dubla se poate introduce 1 singur pat suplimentar.
In camerele duble din Corpul A nu se poate introduce pat suplimentar.

APARTAMENT- capacitate maxima 4 persoane (adulti si copii)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie