Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE

Situat in inima statiunii Mamaia, Victoria Resort reprezinta alegerea ideala pentru o vacanta fara griji alaturi de cei dragi.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant - Victoria (600 locuri), terasa (100 locuri) in vecinatatea gradinii de vara, parcare proprie, loc de joaca pentru copii, internet -wi-fi, pastrare obiecte de valoare, 9 etaje, 2 lifturi, xerox, camera de bagaje la receptie, bar de zi, aer conditionat in restaurant si hol, terase acoperite si o generoasa gradina de vara.PLAJA SE VA AMENAJA INCEPAND CU 01.06.2024 (SEZLONG+ BEACH BAR)

NOU!!! Accesul la PISCINA este GRATUIT doar pentru turistii care au achizionat pachete cu ALL INCLUSIVE, printr-o rezervare facuta in prealabil la receptia hotelului, IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE!

Camerele in regim Single vor fi valorificate doar in lunile mai, iunie si septembrie.
Este permis accesul animalelor de companie (talie mica/ medie, pana in 10 kg, la cerere, la tariful de 50 Lei/noapte. Accesul acestora, in restaurante ori in celelalte puncte de preparare ori servire a produselor alimentare, din cadrul hotelului (terasa, bar, bucatarie), fiind strict interzis !

DESCRIERE CAMERENr. total camere: 337 dintre care 202 camere duble standard, 62 camere duble superior, 44 camere family, 15 camere economy.
Dotari camere: aer conditionat, TV -LCD, minibar, baie cu dus, balcon, uscator de par, mocheta, telefon.Toate camerele au balcon, mai putin cele de la parter si etajul 1, in schimb, aici camerele sunt mai spatioase.

CAMERA DUBLA STANDARD- situata de la parter pana la etajul 7, dispune de balcon (dotat cu o masuta si 2 scaune). Dispune de un pat matrimonial de 160x200 cm pentru maxim doua persoane sau doua paturi separate de o persoana de 90/190, la cerere si contra cost se mai poate adauga inca un pat suplimentar (pliant) pentru copii. Baia este reconditionata partial. Suprafata totala a camerei dubla standard este de aproximativ 17 m inclusiv holul si baia.

CAMERA DUBLA SUPERIOR - situata la etajele 8 si 9, are vedere atat la mare cat si spre lac, dispune de balcon (dotat cu o masuta si 2 scaune). Dispune de un pat matrimonial de 160x200 cm pentru maxim doua persoane, la cerere si contra cost se mai poate adauga inca un pat suplimentar (pliant) pentru copii. Baia este renovata integral. Suprafata totala a camerei superioare este de aproximativ 17 m inclusiv holul si baia.

CAMERA DUBLA ECONOMY- situata la parter si la etajul 1 orientata catre nord. Acest tip de camera are vedere catre cladirea din vecinatate si dispune de balcon (dotat cu o masuta si 2 scaune) potrivit pentru un moment de respiro la malul marii. Dispune de doua paturi separate de o persoana de 90x190 cm, la cerere si contra cost se mai poate adauga inca un pat suplimentar (pliant) pentru copii. Baia este reconditionata partial. Suprafata totala a camerei este de aproximativ 17 m inclusiv holul si baia.

CAMERA FAMILY- situata la parter si la etajul 1, este orientata spre nord si spre sud si NU dispun de balcon. Capacitatea maxima: 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil de 0- 9 ani.
Dispune de doua paturi separate de o persoana 90x190 cm si o canapea extensibila. Baia este reconditionata partial. Suprafata totala a camerei family este de aproximativ 21 m inclusiv holul si baia.

APARTAMENT- cate unul pe fiecare etaj. Este orientat spre sud (Constanta). Cu exceptia celui de la etajul 1 toate apartamentele au balcon (dotat cu o masuta si 2 scaune).
Apartamentul dispune de un dormitor cu un pat matrimonial de 160x200 cm pentru maxim doua persoane si un living cu canapea extensibila. Cele doua camere NU sunt separate prin usa. Apartamentul detine doua bai renovate integral, UNA DOAR CU DUS SI UNA TOALETA DE SERVICIU. Suprafata apartamentului este de aproximativ 38 mp inclusiv baile.

APARTAMENT SEAVIEW- sunt cate doua pe palier si se situeaza la etajele 7, 8 si 9.
Aceste apartamente au orientare cu vedere frontala catre mare .Toate dispun de balcon cu iesire din dormitor (dotat cu o masuta si 2 scaune).
Apartamentul dispune de un dormitor cu pat matrimonial de 160x200 cm pentru maxim doua persoane si un living cu canapea extensibila. Cele doua camere NU sunt separate prin usa.
Apartamentul detine o baie renovata integral. Suprafata apartamentului este de aproximativ 34 mp inclusiv baile.


LOCALIZARE
Hotelul este situat in partea centrala a statiunii, la circa 50 m de plaja si 150 m de malul lacului Siutghiol.

POLITICI
DESCRIERE SI REGULI
In incinta hotelului exista un lounge, Pe plaja hotelului sunt amplasate terenuri de joc pentru adulti si copii.
In perimetrul hotelului si pe plaja privata a acestuia exista locuri de joaca pentru copii.
Pe plaja si pe terasa hotelului se desfasoara activitati zilnice de animatie, pentru adulti si copii (echipa de animatie a hotelului ).
Toti turistii vor avea locuri rezervate pe plaja, in functie de numarul camerei.Acestea vor fi repartizate de la receptie.
Primele randuri de pe plaja vor fi rezervate pentru camerele superior( et 9- 8 inclusiv).
Pentru clientii ajunsi in avans la cazare, oferim camera de bagaje si vestiar pe plaja. Totodata acestora li se va oferi cate un coktail alcoolic/nonalcoolic de intampinare.
Tinuta de plaja , este strict interzisa in incinta hotelului si restaurantului.
In racitoarele de tip minibar din camere este interzisa depozitarea de alimente. Ele sunt incarcate cu bauturi racoritoare pentru consum - contra cost
Turistii sunt direct raspunzatori pentru obiectele din inventarul camerei ( ex: perdele, draperii, mobilier, pahare,etc)
Accesul in restaurant se va face in serii, pentru a evita aglomeratia..
Terasa va fi folosita pentru servirea meselor a la carte,coffee break-uri si snack-uri .


SERVICII MASA
Victoria Resort pune la dispozitia turistilor un restaurant si o terasa:
Restaurant Victoria cu o capacitate de 600 locuri in interior.
Terasa cu 100 locuri in vecinatatea gradinii de vara .Aici se pot servi doar bauturi sau meniu a la carte.
Toate mesele sunt servite sub forma de bufet - bucatarie romaneasca si internationala diversificata , cine tematice.
Bauturile alcoolice/ non-alcoolice incluse in pachetele cu demipensiune si allinclusive se servesc la barul restaurantului numai in timpul meselor. Hotelul isi rezerva dreptul de decizie asupra sortimentelor de bauturi oferite care vor fi in regim self-service si consta in: vin produs autohton alb/rosu - draft; bere - draft; bauturi racoritoare acidulate si neacidulate draft; cafea, ceai, apa plata si carbogazoasa.
Pentru pachetele All inclusive bauturile enumerate mai sus pot fi servite la barul de pe terasa hotelului in intervalul orar 09,30 - 23,00.


Masa se poate servi intre orele:
Mic dejun: 7.30- 09.30
Pranz: 12.30- 14.30
Cina: 19.30- 21.30
Snack: 17:30- 18:30


In lunile Mai, Iunie si Septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel.
Incepand cu 14 IULIE 2024 si pana pe 20 AUGUST 2024 se vor comercializa pachete numai cu ALLINCLUSIVE, pachetele doar cu mic dejun sau demipensiune nefiind acceptate in acest interval!!
Turistii care achizitioneaza pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu bratara specifica fiecarui pachet. Numai pe baza acestor bratari se va face accesul la bufet, restaurant,bar, plaja. in cazul pierderii bratarii, turistul va achita contravaloarea pentru inlocuire. Demipensiunea consta in mic dejun si pranz sau cina si bauturi tip all inclusive. Pentru tipul mesei principale se opteaza in momentul check in-ului la receptie, orice modificare ulterioara nemaifiind posibila.


PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE VOR FI CONSUMATE DOAR IN INCINTA RESORTULUI, PE PARCURSUL SEJURULUI, IAR PRODUSELE OFERITE LA MASA SE VOR CONSUMA DOAR iN RESTAURANT.
Locatiile din jurul Resort-ului Victoria sunt private iar depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita sunt independente de administratia hotelului.


ALL INCLUSIVE
- Cazare cu masa - in regim bufet ( mic dejun, pranz, cina)
- Bauturile alcoolice incluse: bere draft, vin draft - alb/roze.
- Bauturi non-alcoolice: sucuri acidulate draft - gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa /carbogazoasa,limonada, sangria.
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantulu in timpul programului de masa (mic dejun 07.30 - 09.30/dejun 12.30 - 14.30/cina 19.30 - 21.30) si ulterior la barul de pe terasa /plaja( intre orele 09.30 - 23.00).
- Snack-uri intre orele 17.30 - 18.30 - acestea se vor servi in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, snack-uri, produse de patiserie la snack bar-ul situat in zona restaurantului sau a terasei.
- Acces gratuit la locul de joaca.
- Acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja
- Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri si umbrela pentru fiecare camera;
-Acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia .
- Masa se va servi sub forma de bufet cu o sortimentatie bogata, deserturi, fructe si inghetata. in lunile Mai si Septembrie (in functie de numarul de turisti) masa se va servi a la carte.


DEMIPENSIUNE
- Cazare cu masa - in regim bufet ( mic dejun si pranz /cina - se va opta pentru varianta mesei principale la check-in);
- Bauturile alcoolice incluse numai in timpul meselor:, bere draft, vin draft - alb/roze.
- Bauturi non-alcoolice incluse numai in timpul meselor: sucuri acidulate draft - gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa/carbogazoasa.
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantulu doari in timpul programului de masa (mic dejun 07.30 - 09.30/dejun 12.30 - 14.30 sau cina 19.300 - 21.30) si la barul de pe terasa in timpul mesei pentru care s-a optat la check-in.
La barul de pe plaja bauturile draft se pot servi in intervalul 09:30-19:00!
Atentie!!! Dupa terminarea programului de masa (21.30) pentru acest tip de pachet nu se mai servesc bauturi.
-Acces gratuit la locul de joaca
- Acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja
- Acces contra gratuit pe plaja complexului
- Acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia
- Masa se va servi sub forma de bufet cu o sortimentatie bogata, deserturi, fructe si inghetata. in lunile Mai si Septembrie (in functie de numarul de turisti) masa se va servi a la carte.


MIC DEJUN
- Cazare cu mic dejun - in regim bufet;
- Bauturi non-alcoolice incluse doar in timpul micului dejun: sucuri acidulate draft- gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa/carbogazoasa.
La barul de pe plaja bauturile draft se pot servi in intervalul 09:30-19:00!
- Acces gratuit la locul de joaca
- Acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante,bar) si pe plaja acestuia;
- Acces gratuit la terenurile de sport: Tenis, fotbal, volei -
-Acces gratuit pe plaja complexului



FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):
Capacitate maxima:
2 adulti si 2 copii 0- 15 ani;
2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 9 ani+ 1 copil 16-17 ani
3 adulti si 1 copil 0- 9 ani;










Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie