Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Descriere generala:Un hotel unic in felul lui, (parterul si etajul 2 rosu, etajul 1 alb, etajul 3 verde), cu piese de mobilier, amenajari interioare si obiecte decorative deosebite,hotel Central ofera turistilor sentimentul de relaxare si odihna. La piscina se desfasoara zilnic programe de intretinere corporala atat prin orele de aerobic si aquagym, cat si prin terapiile de infrumusetare ale mini-spa-ului deschis in incinta piscinei.

Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii, la 50 m de plaja.

Dotari generale: restaurant cu 350 locuri , parcare proprie, loc de joaca pentru copii (amenajat langa terasa restaurantului), salon de infrumusetare si relaxare, spectacole de muzica si dans, bar la hotel, terasa cu vedere spre mare, lift.

Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, telefon cu acces international.

Facilitati pentru conferinte: Hotelul dispune de o sala cu capacitate de maxim 60 de locuri dotata cu aer conditionat, videoproiector, retroproiector, ecran de proiectie, suport de flipchart.

Servicii incluse in tarif: informatii privind orarul mijloacelor de transport; trezirea clientilor la ora solicitata; pastrarea obiectelor de valoare; transmiterea de mesaje; predarea si expedierea corespondentei clientilor; expedierea prin retur la domiciliu a scrisorilor sosite dupa plecarea clientilor; acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accident; comenzi taxi; oferirea de material de propaganda si informare turistica.

Servicii cu plata: servicii telefonice si fax; multiplicari documente; rezervari de locuri in alte unitati de alimentatie publica.

Servicii de masa: se acorda in Restaurantul Central, categoria I, mic dejun bufet suedez, pranzul si cina cu un card-client. Valoarea mesei este:

Pranz/Cina= 60 lei / zi / persoana;

chd 0-18 nu achita serviciile de masa si utilizeaza fisa adultilor .
- Pentru chd se poate alege optional fisa cont DOAR LA CERERE!


Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber - Fiesta del Mar (acces gratuit), renovata in 2009, sezlonguri si umbrele gratuite in limita disponibilitatilor, teren sport mixt - teren de fotbal si de volei pe plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie