Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLOBALES CALA VİÑA - ADULT ONLY-

   Cala Vinas Mallorca


Descriere

Hotelul Globales Cala Vina, hotel destinat exclusiv adultilor, se afla in sud-vestul insulei Mallorca, la doar 30 de km de aeroportul din Palma de Mallorca, în apropiere de statiunea Palmanova. Hotelul pune la dispozitia turistilor o piscina in aer liber, plus o selectie de sporturi si jocuri, inclusiv tenis si minigolf. Accesul Wi-Fi este disponibil in holul hotelului. De asemenea, hotelul are un centru spa care ofera o serie de tratamente, la un cost suplimentar. La cerere, este disponibila parcare cu plata.

Localizare

Hotelul Globales Cala Vina, hotel destinat exclusiv adultilor, se afla in sud-vestul insulei Mallorca, la doar 30 de km de aeroportul din Palma de Mallorca, în apropiere de statiunea Palmanova.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor o piscina in aer liber, plus o selectie de sporturi si jocuri, inclusiv tenis si minigolf.

Accesul Wi-Fi este disponibil in holul hotelului. De asemenea, hotelul are un centru spa care ofera o serie de tratamente, la un cost suplimentar.

La cerere, este disponibila parcare cu plata.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului Globales Cala Viñas au balcon si aer conditionar, iar unele ofera vedere la mare sau la micul golf.

Camerele sunt decorate modern si sunt dotate cu TV cu ecran plat si frigider.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan