Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

AGENȚIA EXIMTUR REȘIȚA
Adresa: Reșița, Piața 1 Decembrie 1918, bl.26, nr.1A, judet Caraș-Severin
Nr. Reg. Com.: J11/ 446/2014
CUI: RO33705830

Licența de turism: 167 / 21.11.2018
Manager în Turism: Moldovan P. Loredana-Liliana- Maria

Beneficiar: DARIUS MOLD TRAVEL SRL
Conturi bancare:
Cont Lei: RO05 BTRL RONC RT02 7394 9101
Cont Euro: RO52 BTRL EURC RT02 7394 9101
Cod Swift: BTRL RO22
Banca: Banca Transilvania
Trezorerie: 
Cont RON: RO79 TREZ 1815 069X XX00 6574


Tel.: 0355 429344
Tel. mobil: 0721 813605
E-mail: resita@eximtur.ro
 

Înființată în anul 2014, din pasiune pentru călătorii și experiențe noi, agenția devine începând cu luna septembrie 2015 parte din rețeaua Eximtur, una din cele mai mari companii de turism din România.
Misiunea noastra este aceea de a oferi cele mai bune opțiuni  de călătorie clienților nostri, adaptate nevoilor lor individuale.
Viziunea noastră este diversificarea destinațiilor și a serviciilor oferite, îmbunătățirea continuă a calității serviciilor de călătorie, consolidarea de parteneriate solide, siguranța călătoriei! 

Oferta Agenției Eximtur Reșița: 
- Vacanțe în România
Oferta de vacanțe în România cuprinde: sejururi și pachete turistice în hoteluri, vile si pensiuni pe litoralul românesc al Mării Negre, pachete turistice în stațiuni balneoclimaterice, hoteluri cu baze de tratament și facilităti de spa & wellness din toată țara, excursii de agrement în Delta Dunării, circuite culturale tematice în întreaga țară, pachete turistice în stațiuni montane etc.
- Vacanțe in străinătate
Oferta de vacanțe în străinatate cuprinde diferite tipuri de vacanțe, precum: “city break /vacanțe scurte în capitale și orase”, pachete de servicii cu zbor charter inclus cu plecare din principalele orașe din România, către destinații precum Turcia, Grecia, Malta, Cipru, Spania etc, oferte pentru individuali fără transport inclus (Bulgaria, Croația, Grecia, Serbia, Muntenegru, Austria etc), pachete turistice pentru destinații exotice (Maldive, Seychelles, Mauritius, Thailanda, Brazilia, Cuba, Venezuela, Mexic, Caraibe etc), croaziere, circuite culturale, pelerinaje religioase, vacanțe motivaționale pentru spa & wellness, pentru sporturi de vară si iarna, turism activ, servicii de lux, pachete pentru cupluri în luna de miere, pachete pentru familii cu copii sau vacanțe speciale la preț redus pentru seniori, etc.
- Rezervări si emiteri de bilete de avion pentru orice destinație in lume, cu orice companie aeriană.
Pe lânga companiile aeriene I.A.T.A. consacrate, emitem și pentru companii aeriene cu preț redus (Low cost), cum ar fi: Wizzair, Blue Air, Ryan Air si altele.